ERASMUS+PROGRAMI ERASMUSTERN KONSORSİYUM PROJESİ PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ İLANI

Erasmus+  Programı  kapsamında,  Abdullah  Gül  Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen  ve Üniversitemizin  de  ortağı  olduğu  "Erasmustern"  isimli  "2021-1-TR01-KA131-HED-000006531"  numaralı  konsorsiyum  projesinden "Personel  Eğitim  Alma Hareketliliği" ilanına çıkılmıştır. Başvurular Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Başvuru  Portalı  aracılığı  ile  yapılacaktır  (https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/).

İlan  ve  başvuru eş  anlı olarak başlayacak ve bitecektir: Başvuru Başlangıç Tarihi 22.07.2023 – 00.00  ve Başvuru Bitiş Tarihi: 08.09.2023 – 23.59'dur.

İlan şartları ve başvuruların değerlendirme kriterleri belirlenirken Türkiye Ulusal Ajansı  ile  imzalanan  sözleşme  eki  olan  Yükseköğretimde  Öğrenci  ve  Personel  Hareketliliği Yükseköğretim Kurumları için El Kitabı (2021) ve yine proje sözleşmesinde belirtilen, resmi iletişim kanalı  Microsoft  Teams  Platformu'nda  yapılan  bilgilendirmeler  ve  dokümanlar esas  alınmıştır.

Başvuru yapmadan önce ilan metnini okumanız gerekmektedir.

İletişim: erasmus@sivas.edu.tr