2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Feragat Öncesi Değerlendirme Sonuçları


Erasmus+ KA131 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği İlanı’nın “Feragat Öncesi Değerlendirme Sonuçları” açıklanmıştır.

NOT:

1) Asil olarak hak kazanmış ancak hareketlilikten faydalanmak istemeyen öğrenciler, 10.11.2023 - 14.11.2023 tarihleri arasında erasmus@sivas.edu.tr e-posta adresimize feragat etme gerekçesiyle beraber beyanlarını bildirebilirler. 

2) Feragat tarihlerinden sonra mücbir bir sebep olmaksızın feragat eden veya etmek isteyen öğrencilerin bir sonraki ilana başvurması durumunda nihai puanına -10 puan eklenecektir.

3) Asil olarak ilan edilen öğrenciler için Koordinatörlüğümüz veya Bölüm Koordinatörleri tarafından anlaşmalı kurumlara nominasyon talebi yapılacaktır.

4) Asil olarak yerleşen öğrencilerin başvuru aşamasında tercih ettikleri kurumların, çeşitli nedenlerle öğrencileri kabul etmediği durumlarda söz konusu öğrenciler mümkün olması halinde diğer anlaşmalı kurumlara gönderilmeye çalışılacaktır.

5) Öğrencilerin, anlaşmalı kuruma kabul edildikten sonraki süreçte ders seçim, öğrenim anlaşması (learning agreement form) vb. işlemler için Erasmus+ Bölüm Koordinatörleri ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

6) Feragat sonrası nihai değerlendirme sonuçları akabinde asil öğrenciler ile 16.11.2023 13.30'da Oryantasyon Toplantısı gerçekleştirilecektir. 

 

Bilgi ve iletişim için erasmus@sivas.edu.tr / 1. Kat 103 No'lu Ofis

İletişim: erasmus@sivas.edu.tr