ERASMUS+ OFFICE - Erasmus+ Uygulama El Kitabı ve diğer belgeler

2023 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği: Programla İlişkili Ülkeler ve Programla İlişkili Olmayan Ülkeler ile Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği KA 131 Yükseköğretim Kurumları için El Kitabı'na buradan ulaşabilirsiniz.

2022 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği: Programla İlişkili Ülkeler ve Programla İlişkili Olmayan Ülkeler ile Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği KA 131 Yükseköğretim Kurumları için El Kitabı'na buradan ulaşabilirsiniz.

2021 Sözleşme Dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği: Programla İlişkili Ülkeler ve Programla İlişkili Olmayan Ülkeler ile Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği KA 131 Yükseköğretim Kurumları için El Kitabı'na buradan ulaşabilirsiniz.